Varm och snygg i vinter

26 oktober 2019 admin

Snart är vintern här och det råder det som vanligt delade åsikter kring. En del älskar vintern i Sverige medan andra bara längtar till sommaren igen. Oavsett vem du är så är vintern på väg och det går det såklart inte att göra något åt. Men även om vintern kan kännas lång, kall och tråkig så kan du försöka göra det bästa av situationen. En bra grej är att köpa kläder som faktiskt lämpar sig för vintern. Många tror att man inte behöver varma kläder. Men när det är minus tolv grader så måste man klä sig ordentligt. Bra jacka, handskar, halsduk och mössa är nästa ett måste. Det är faktiskt inte snyggt att frysa. Men det finns snygga vinterkläder. Du måste bara hitta rätt.

 

 

Skinnvantar är årets trend

 

Det känns som att skinnvantar är trendigare än någonsin. Visst, ett par skinnhandskar är ett relativt tidlös plagg och kommer nog aldrig kännas direkt omodernt. Men nu de senaste åren känns det som att alla köper sig ett par skinnhandskar. Och man förstår varför. Det är både snygg och håller värmen otroligt bra. Så om du fortfarande inte köpt dig ett par nya vantar inför vintern borde du överväga ifall du inte ska köpa ett par skinnhandskar. Du kommer garanterat inte bli missnöjd. Förutom att de håller värmen bra har de också en bra passform då skinn är ett material som formar sig efter din hand.

 

Välj äkta skinnhandskar

 

Det finns många olika typer av fuskskinn men en tråkig grej med just fuskskinn är väl framförallt kvaliteten. De kommer aldrig hålla lika länge som något som tillverkats i skinn. Därför bör du tänka en extra gång innan du väljer att köpa ett par handskar i fuskskinn, då du troligtvis kommer behöva köpa nya redan nästa säsong. Riktigt skinn håller dessutom värmen mycket bättre.

Fler nyheter