Ny frisyr till hösten?

31 oktober 2019 admin

Du kanske går omkring och känner att du har börjat tröttna lite på ditt hår, samma sak och samma frisyr dag ut och dag in. Du vill göra någonting speciellt och nytt med din frisyr, någonting som du egentligen inte vågar eller har gjort förut någon gång. Många känner sig trogna sin frisör som de alltid haft och alltid gått till och klippt sitt hår, men det kan faktiskt vara en bra idé att prova någon ny även där. Kolla runt vad det finns för frisörer på din ort och kika på vad de erbjuder för typ av hårvård. Det brukar finnas frisörer som erbjuder det där lilla extra och brukar göra lite annorlunda frisyrer än standard frisören.

 

I din kommun

Om du letar efter frisör i Linköping till exempel, helt enkelt för att det är där du bor eller arbetar och det blir smidigast att klippa sig där efter arbetsdagens slut, så finns det många olika ställen att välja bland. Fundera först ut vad det är du vill ha gjort med ditt hår och kolla sedan runt efter olika frisörer och salonger. Om du inte alls vet vad du vill göra med ditt hår, du kanske inte ens har något förslag? Oroa dig inte över det!

 

 

Tips och råd

Frisörer med lång erfarenhet och med reell kompetens kan guida dig i frisyrernas värld. De hjälper inte bara till med att klippa ditt hår, utan de kan även komma upp med olika förslag på hur du kan se ut i håret. Vissa frisörer gillar också att få helt fria händer med ens hår, det kanske vore något det? Att släppa på kontrollen och så får frisören göra precis så som just den känner, när den ska klippa ditt hår. Många vågar nog inte det, men what the hell, vi lever ju bara en gång eller hur? 

Fler nyheter