Ladda batterierna på spa

29 oktober 2019 admin

Känner du dig trött och sliten? Stressad och sur? Ge dig själv en välförtjänt paus i vardagen och unna dig ett par dagar på ett avkopplande spa. Tänk så skönt att bara få åka iväg, checka in och låta sig omfamnas av lugn, harmonisk musik och en avslappnande atmosfär. På de allra flesta spa finns det dessutom goda möjligheter att ge en trött kropp lite extra omvårdnad. Vad sägs som att boka in en välgörande helkroppsmassage? En härlig spa-pedikyr för trötta fötter? Eller varför inte en uppfräschande ansiktskur med rengörande skrubb och avslappnande massage? Valet är så klart helt och hållet ditt! 

 

Avkoppling med utsikt

Är du sugen på att ladda batterierna ordentligt och kombinera din spavistelse med fantastiska naturupplevelser, tystnad och stjärnbeströdd himmel? Då rekommenderas en tripp till den charmiga lilla byn Tällberg, som ligger i hjärtat av Dalarna. Här finns det gott om möjligheter till både avkoppling, upplevelser och inspiration. Den lilla byn är mycket väl omtalad tack vare sin genuina gästvänlighet, goda matupplevelser och sina milsvida vyer över Siljan. Kom ensam för att möta dig själv, eller res tillsammans med familj, eller vänner, och möt människor från hela världen. 

 

 

Koppla av ordentligt 

Ta chansen och passa på att koppla av och njuta ordentligt. Boka en natt, eller två, på hotell. Tänk dig själv hur du inleder din spavistelse med en avslappnande spa-behandling och sedan njuter av en riktigt god middag. Kanske njuter du av ett glas vin eller två? Efter middagen är det bara att gå upp och lägga sig i den nybäddade hotellsängen. Sannolikheten är då ganska stor att du vaknar utvilad och är mer än redo att starta dagen med en uppfriskande promenad i den vackra naturen innan du sätter dig ned och njuter av en stor härlig frukostbuffé. Här hittar du ett av alla hotell som erbjuder spa i Dalarna.

Fler nyheter