Jaga ungdomens hy med botox i Stockholm

17 maj 2022 Lily Hansen

editorial

Det är väl ingen i Stockholm som gillar att bli äldre? En storstad är till för de unga, och ju längre du ser ung ut, desto bättre blir du behandlad både på krogen och i arbetslivet. Måhända ett lite kontroversiellt påstående. Men många anser det faktiskt vara så.

Då är det inte så konstigt att det blir allt vanligare att människor vänder sig till kosmetiska ingrepp för att hålla kvar vid sin ungdoms hy lite längre. Hur huden i ansiktet ser ut är nämligen en enormt viktig del av hur gammal det verkar som att du är. 

 

Inte bara kändisar som kör med botox

Länge var botox och fillers något som mest förekom bland kändisar och människor som av någon anledning ofta figurerade på bild i TV och tidningar. Inte så konstigt. Kändisar har alltid blivit enormt granskade, och ibland till och med offentligt hånade, för minsta fel eller brist – inklusive ålderstecken.

Men i och med sociala medier har hela den spelplanen vänts upp och ned. Utseendet har blivit en handelsvara även för människor med så kallat “vanligt jobb”. Vilket i sin tur inneburit att kraven på dessa vanliga Svenssons ändrats och ökats.

 

botox stockholm

 

Skönhetsbranschen allt bättre reglerad

I takt med botox popularitet har även priserna sjunkit och professionalismen hos klinikerna som erbjuder behandlingar med botox ökat. Särskilt du som letar efter botox i Stockholm kan känna dig trygg med att få en säker behandling. På senare tid har branschen blivit hårdare reglerad än för bara några år sedan, vilket är enbart positivt för dig som kund.

Det finns vissa som påstår att botox är en tillfällig fluga. Något som är på modet nu, men som kommer bli allt mindre populärt om några år. Sådan tur då att den här behandlingen är långt ifrån åttiotalets ansiktslyftningar. Resultatet varar endast några månader.

Fler nyheter