Håruppsättning till din stora dag

19 maj 2020 patrick_pettersson

När dagen kommer och du ska stå som brud på ditt bröllop så vill du så klart att allt ska vara perfekt. Du har kanske drömt om den här dagen i många år, och antagligen föreställt dig hur du ska se ut med hår och makeup. Som blivande brud har du fullt upp med att planera bröllopet och har kontroll på det mesta. Men glöm tanken på att försöka lägga en proffsig makeup och fixa håret på dig själv. Lämna istället över ditt ansikte och ditt hår till en frisör som kan göra dig bländande vacker på din stora dag.

 

Kommunikationen viktig

Det är viktigt att du och din frisör förstår varandra helt och hållet. Beskriv noggrant hur du vill ha din uppsättning. Om du har hittat inspiration från olika foton så ta gärna med dem och visa upp, så att din frisör har klart för sig vad du är ute efter. Det är dock viktigt att du lyssnar på din frisör om hon eller han har åsikter. De är utbildade och har gjort många uppsättningar, så de vet vad som fungerar i praktiken. Så låt dem gärna ta fram sin kunniga sida och ge dig förslag på lösningar som fungerar både teoretiskt och praktiskt.

 

 

Överlåt besluten till din frisör

Du kanske inte har någon aning om hur du vill att ditt hår ska se ut på din stora dag. Då kan du överlåta det beslutet till din frisör. En duktig frisör ser din ansiktsform, hårkvalité och dina färger och kan enkelt skapa vackra uppsättningar som passar dig. Det finns till exempel en frisör i linköping som tar hänsyn till hela dig och din personlighet för att skapa rätt frisyr. En sådan frisör kommer ta fram dina drag på det absolut bästa sättet och du kommer knappt kunna bärga dig tills du får säga ”JA”.

Fler nyheter