Försöka med trådlyft

04 november 2019 admin

Idag blir skönhetsbehandlingar av olika slag allt vanligare. Dels kommer det upp fler och fler kliniker men i och med att forskningen går framåt så används också bättre behandlingar och skonsammare produkter vilket gör att det också lockar fler kunder. Idag känns det också mer accepterat att besöka en skönhetssalong för en behandling, förr var det mer tabubelagt. Men idag går såväl kvinnor som män till kliniker för att få behandlingar. Att göra olika behandlingar behöver inte handla om att förändra utan många kliniker vill snarare plocka fram och förbättra drag som redan finns. Det kan också hända att till exempel den egna collagenproduktionen stannat av, vilket den börjar göra redan vid 30-års ålder för kvinnor och då kan man med olika behandlingar åter skapa volym och sätta igång produktionen igen. 

Idag finns ett brett utbud av både kliniker och behandlare men man ska vara noggrann med att gå till en certifierad behandlare. Kolla gärna runt med vänner och bekanta för att få referenser till den som du tänker besöka. Idag finns tyvärr många behandlare som utför dem utan att kanske ha tillräckligt med kunskap eller vara certifierad.

 

I Askim finns 85 Kliniken som är certifierad inom olika behandlingar. Här finns alltifrån PRP Behandling, microneedling, hårtransplantation och trådlyft. Den sistnämnda är en relativt ny behandling på marknaden, inom det estetiska behandlingsområdet. Med denna metod kan man göra ett generellt ansiktslyft, pann- och ögonbrynslyft, haklyft och haklyft. 

När de utför behandlingen använder de sig av trådar som förs in i huden med hjälp av en tunn nål. Det är samma nålar som används inom kirurgin. Behandlingen är nästintill smärtfri. Om de använder sig av hulling-trådar lägger de lite bedövning i huden vilket gör att man inte känna mycket alls av behandlingen. Hur länge behandlingen håller beror lite på livsstil men någonstans mellan 18-24 månader. 

Kika in till kliniken här: https://www.85kliniken.se/

Fler nyheter