Få ditt drömutseende med fillers

12 februari 2022 jonas_olsson

editorial

Älskar du skönhet och allt som har med det att göra? Drömmer du om att få de där perfekta läpparna som du så länge velat ha? Det kan handla om att överläppen är mindre än underläppen, eller tvärtom. Men det kan även handla om att man helt enkelt vill ha en annan form på läpparna eller vill göra dem större. Fillers används aktivt världen över idag, och ett vanligt användningsområde är just läpparna.

Fillers kan man däremot använda på flera olika ställen. Man kan få fram fina drag i ansiktet som annars kanske inte vore så synliga. Fillers används i pannan, kinderna, näsan, läpparna, och så vidare. Det viktigaste innan man skaffar fillers är att tänka igenom det. Man ska även alltid gå till en seriös klinik som gör det rätt. En bra klinik man kan vända sig till om man ska skaffa fillers är clinicnvy.se. 

 

fIllers

 

Smärtsamt med fillers?

Med hjälp av väldigt små nålar applicerar man fillern precis under huden. För en del blir det bara ett obehag, medans andra upplever att det gör väldigt ont. Men man kan få bedövning inför fillern. De som applicerar fillern är väldigt duktiga och kunniga. Det är förståeligt om man är nervös och lite rädd inför det, men de kommer underlätta det för dig. 

Innan man gör fillern besöker man kliniken för en konsultation. Ni går igenom vad du vill ha för resultat, vad du kan vänta dig och hur mycket som ska läggas in. Det är viktigt att du går till en seriös klinik som har vad som krävs för att fixa fillers, för annars är risken större att resultatet blir dåligt. Det är inte helt fel att höra med andra som gjort fillers om vart de har gjort det och hur deras resultat blev. Många gånger har kliniken bilder på kunders resultat. 

Fler nyheter