Besök en frisör i Stockholm

29 november 2020 patrick_pettersson

Begreppet frisör i Stockholm är något mycket stort och brett och kan innebära väldigt olika kunskapsnivåer och arbetsområden. Det finns frisörer som specialiserat sig på endast herrklippning, endast barn eller endast damer. Klippningen skiljer sig lite mellan dessa eftersom herrar brukar ha kortare hår och de flesta herrar följer samma frisyr, åtminstone med få variationer. 

Damfrisörer däremot klipper alla möjliga hårlängder och skapar även frisyrer med hjälp av permanent, hårförlängningar och färgningar. Det gör att kunskapsnivån behöver vara mycket större och bredare inom allt som har med hårfrisering att göra.  

 

Allt på en gång

Frisörer som https://www.xn--frisristockholm-ctb.nu/ kan ibland få in en kund som vill få en riktig förändring av sin frisyr. Det kan vara allt som finns till buds, hårförlängning, permanent, klippning och färgning. I vissa fall kan det då vara nödvändigt att förlägga besöken till flera tillfällen. 

Om man exempelvis ska färga och permanenta ett hår så kan de två kemikalierna krocka så pass att resultatet inte blir det önskvärda. Men det är en kunskap som frisören har och som man i så fall får veta vid besöket.  

 

En ny människa

Ibland kan det räcka med en klippning eller färgning för att man ska piggna till i hela kroppen. Håret gör så mycket med ett utseende att man kan bli förvånad över hur annorlunda någon kan se ut med en ny färg eller ny klippning. 

Vill man så kan man då och då passa på att göra något som man tycker är lite extra modigt. Det kan förändra ända in i personligheten om man vågar sig ut på en gren och ta det där extra klivet. Och skulle man inte vara nöjd så är fördelen med en frisyr att det växer ut efter ett tag. Eller så får man gå tillbaka till frisören och be om en ny frisyr.

Fler nyheter